Handgemaakte leren tassen van José Loves

Ik hou van tassen en maak graag anderen blij met een heel eigen tas in kleur en vormgeving. Voorop staan kwaliteit, aandacht voor de klant en het product en praktisch gebruiksgemak.

Tassen voor vrouwen en mannen

Voor iedere gelegenheid: het werk, om er op uit te trekken of voor alle dag. Als klant bepaal je wat je een mooie, prettige en handige tas vindt.

Bij jlovesbags kun je veel zelf bepalen. Welke kleur of kleuren? Waar komen de ritsen, vakken en hoeveel? Wat vindt je mooi, makkelijk en praktisch in het gebruik?

Ook de uitstraling is afhankelijk van je smaak en stijl. Wil je het stoer, sportief, elegant of zakelijk? Neutraal of kleurrijk? Je bepaalt het allemaal zelf.

shopper zilver

Duurzaam en uniek

In deze tijd van duurzaamheid maar ook ter herinnering is hergebruik van leer voor een tas mogelijk.

Op bestaande modellen is de keuze vrij in soort en kleur(en) leer, voering, accessoires en fournituren. Dat maakt elke tas uniek. Iedereen heeft een eigen smaak en wensen voor gebruik.

Heb je eigen ideeën bij een tas? Dan is maatwerk mogelijk. Hiervoor wordt het patroon aangepast met daarbij passende prijs en levertijd. De tas krijgt dan jouw naam.

Meer dan alleen tassen

Naast tassen maak ik ook cadeau artikelen van leer zoals babyschoentjes/slofjes, riemen, make-uptasjes en portemonneetjes.

06-12205282